IJskar huren Amsterdam

IJskar huren Amsterdam


Vanuit onze uitvalsbasis in Assendelft (Zaanstad) is een ijskar op locatie huren in Amsterdam voor ons een thuiswedstrijd. In zo'n 20 minuten zijn we met onze 100% elektrische ijskar in het mooie Amsterdam. Een basisschool in Amsterdam Noord, een verjaardag in het Amstelpark en een bruiloft vlakbij Amsterdam Centraal: we zijn wel in elk stadsdeel geweest. Wil je een ijskar huren in Amsterdam, dan zijn wij er graag bij!

Bereken prijs

Waarom kiezen voor ons?
*altijd inclusief leuke ijscoman/-vrouw
*100% elektrische design ijskar
*erg compact, daardoor kunnen we echt overal komen
*geen stroom nodig op locatie (ijs blijft wel gewoon op -18!)
*binnen 5 minuten op- en afgebouwd
*keuze uit 50 smaken ambachtelijk ijs
*ook biologisch, lactose vrij en vegan ijs
*100% duurzaam (geen plastic): houten lepeltjes, kartonnen bekers, gerecycelde servetten

Ben je op zoek naar een unieke invulling van je bedrijfsfeest, sporttoernooi, bruiloft, school, verjaardag, straatfeest of ander (zakelijk) evenement? Kies dan voor het huren van een ijskar van bfrozen in Amsterdam. Andere regio zoals Zaandam, Zaanstad, Alkmaar, Purmerend, Haarlem of Castricum? Uiteraard komen we dan ook langs. Met onze eyecathers is jouw evenement nog leuker! Al vanaf €1,25 per ijsje: bereken hieronder direct het all-in tarief!

Bij grote aantallen is het ook mogelijk onze ijskar te huren elders in Nederland. We denken graag met je mee!

Bereken prijs


Bereken prijs Smaken

Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Het ijs is ambachtelijk bereid en met de beste ingrediënten samengesteld. IJs moet voor iedereen toegankelijk zijn, dus bieden we een ruim assortiment aan met 50 smaken. Biologisch, lactosevrij, vegan of zelfs zonder suiker is gewoon beschikbaar. Uiteraard hebben we ook roomijs en sorbetijs, in vrijwel alle denkbare smaken. We zijn trots op onze samenwerking met één van de beste ijsbereiders van Nederland: Otelli. Feestje in Amsterdam, Zaanstad of elders in de regio? Huur een ijskar van bfrozen ice cream!

 • bfrozen ice cream ijskar huren amsterdam zaanstad feest bruilof evenement bfrozen.com ijscoman

All-in pakket


  * keuze uit alle smaken, ook biologisch of lactosevrij
  * inclusief ijscoman/-vrouw
  * 100% elektrische design ijskar
  * kies zelf de duur en tijdstip
  * minimaal 100 bolletjes
  * 1 of 2 bolletjes per hoorntje of bakje

Bereken prijs

Maatwerk opties


Wil je graag een eigen logo toevoegen? Tegen een meerprijs kunnen we full colour stickers op de ijskar aanbrengen, of een beachflag in de gewenste uitstraling meeleveren.

Heb je andere wensen m.b.t. het huren van een ijskar? Samen maken we het mogelijk! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bereken tarief en reserveer!


We houden van duidelijkheid. Daarom is een offerte aanvragen niet nodig. Binnen 10 seconden weet je direct wat het kost om een ijskar te huren. Bereken de prijs en vraag direct aan. Wij nemen na je aanvraag snel contact op.

Prijs is inclusief reiskosten binnen Zaanstad en regio Heemskerk/Uitgeest/Castricum. Exclusief 9% btw.

Bereken prijs Reserveren