IJskar huren

IJskar huren


Ben je op zoek naar een unieke invulling van je bedrijfsfeest, sporttoernooi, bruiloft, school, verjaardag, straatfeest of ander (zakelijk) evenement? Kies dan voor het huren van een mobiele ijskar van bfrozen in regio Amsterdam, Zaanstad, Alkmaar en Castricum.. Met onze eyecathers is jouw evenement nog leuker! Al vanaf €1,25 per ijsje: bereken hieronder direct het all-in tarief!

Bij grote aantallen is het ook mogelijk onze ijskar te huren elders in Nederland. We denken graag met je mee!

Bereken prijs


Bereken prijs Smaken

Kinderfeestje, BBQ of verjaardag?
Heb je een leuk feestje, maar is 100 bolletjes teveel én wil je niet wachten tot één van onze ijsverkopers in de straat komt? Bel/app, of mail ons dan en laat weten hoe laat je wil dat we bij je langs komen!

Wij staan voor kwaliteit in alles wat wij doen. Het ijs is ambachtelijk bereid en met de beste ingrediënten samengesteld. IJs moet voor iedereen toegankelijk zijn, dus bieden we een ruim assortiment aan met 50 smaken. Biologisch, lactosevrij, vegan of zelfs zonder suiker is gewoon beschikbaar. Uiteraard hebben we ook roomijs en sorbetijs, in vrijwel alle denkbare smaken. Feestje in Amsterdam, Zaanstad of elders in de regio? Huur een ijskar van bfrozen ice cream!

 • bfrozen ice cream ijskar huren amsterdam zaanstad feest bruilof evenement bfrozen.com ijscoman

All-in pakket


  * keuze uit alle smaken, ook biologisch of lactosevrij
  * inclusief ijscoman/-vrouw
  * 100% elektrische design ijskar
  * kies zelf de duur en tijdstip
  * minimaal 100 bolletjes
  * 1 of 2 bolletjes per hoorntje of bakje

Bereken prijs

Maatwerk opties


Wil je graag een eigen logo toevoegen? Tegen een meerprijs kunnen we full colour stickers op de ijskar aanbrengen, of een beachflag in de gewenste uitstraling meeleveren.

Heb je andere wensen m.b.t. het huren van een ijskar? Samen maken we het mogelijk! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bereken tarief en reserveer!


We houden van duidelijkheid. Daarom is een offerte aanvragen niet nodig. Binnen 10 seconden weet je direct wat het kost om een ijskar te huren. Bereken de prijs en vraag direct aan. Wij nemen na je aanvraag snel contact op.

Prijs is inclusief reiskosten binnen Zaanstad en regio Heemskerk/Uitgeest/Castricum. Exclusief 9% btw.

Bereken prijs Reserveren